Автовебінар: Модульні теплові насоси Mycond

Представляємо вашій увазі інноваційні, енергоефективні побутові теплові насоси від Mycond, які здатні створити відмінний мікроклімат у будь-якому приміщенні.

Запрошуємо приєднатись до нашого фахового автовебінару

Пориньмо у світ комфортного тепло/холодопостачання на базі модульних теплових насосів від визнаного виробника  – Mycond!  

Ви дізнаєтесь що таке тепловий насос, чому він стрімко набирає популярність в усьому світі, сфери застосування модульних теплових насосів Mycond, як вони працюють та які економічні переваги можна отримати в результаті.  Технологічні інновації, які відрізняють продукцію Mycond на ринку ОВіК та багато іншого.

Поглибте свої знання про енергоефективність та функціонал модульних теплових насосів — долучайтесь до нашого безкоштовного автовебінару.  Де ви зможете отримати теоретичну інформацію й після — впровадити здобуті знання у вашій  професійній діяльності!

Абсолютно НОВИЙ ФОРМАТ викладання матеріалу!

Чим зручний автовебінар?

  • Гнучкість: ви можете переглядати автовебінар у будь-який час, коли це зручно для вас, не прив'язуючись до конкретного часу та місця.
  • Доступність: автовебінари доступні для перегляду онлайн, що дозволяє вам зручно отримувати доступ до контенту, будь-коли та будь-де.
  • Повторний перегляд: ви можете переглядати відеозапис вебінару скільки завгодно разів, щоб краще засвоїти матеріал та повторно поглибитись у цікаві аспекти.
  • Можливість зупинки/переривання: ви можете призупинити відеозапис у будь-який момент та повернутися до нього пізніше, якщо вам потрібно зробити паузу.

Тематика:

  1. Тепловий насос як нова технологія, його ефективність та економія енергії.
  2. Різновиди модульних теплових насосів Mycond.
  3. Як обрати потрібний тепловий насос від Mycond, робочі характеристики та які параметри потрібно для підбору і де їх знайти.
  4. Особливості монтажу й проєктування.
  5. Використання теплових насосів Mycond, з чим вони працюють та які економічні показники ви можете отримати в результаті.
  6. Програма підбору теплових насосів Mycond.

Також по закінченню ви отримаєте

Сертифікат учасника, що підтверджує вашу участь у вебінарі та отримання теоретичних знань, а також особисту знижку 10% на будь-який онлайн-курс від Академії Aclima.

Спікер

Бренд-менеджер модульних теплових насосів компанії Mycond — Андрій Лис, який поділиться з вами своїм досвідом та знаннями.

Місце зустрічі

Платформа навчання Академії Aclima.  Після реєстрації ви отримаєте на вказану пошту лист з вказівками та персональний логін і пароль.

Доступ надається до 31.12.2024!

 

Не пропустіть цю можливість отримати нові знання та інсайти у сфері ОВіК!

Реєструйтеся за посиланням нижче та переглядай в зручний для тебе час!

 

РЕЄСТРАЦІЯ

 

З нетерпінням чекаємо на зустріч!